Over ons

De Paardrijclub van ABN AMRO bestaat uit ons enthousiaste bestuur en natuurlijk onze leden!

Het bestuur organiseert gemiddeld eens per maand (en vaak vaker) activiteiten door het hele land. Meestal zijn dit buitenritten, maar we doen ook dingen als westernles, een razend populair ruiterweekend en recent een grondwerkles. We doen rondom de activiteiten ook altijd wel een (optionele) lunch of borrel om lekker met elkaar te kunnen bijkletsen. We geven daarbij een kleine subsidie op de ritprijs: afhankelijk van de activiteit 20% van de ritprijs. 
We luisteren naar onze leden en proberen met elk niveau rekening te houden (maar let op: vaak is stevig in het zadel zitten in draf en galop wel een voorwaarde). Introducées zijn van harte welkom, maar als een activiteit vol zit, gaan leden voor. 

Zonder leden is er natuurlijk geen club. We hebben op dit moment 99 leden. Sinds vorig jaar hebben we ook een 'leden voor leden'stroom: leden van de club kunnen een activiteit naar keuze organiseren waarvoor wij vervolgens de communicatie en administratie regelen. Wil je eindelijk eens die rit maken waarvoor je een groepje nodig hebt, maar krijg je dit niet voor elkaar? Zet hem uit via de Paardrijclub, en wij nemen inschrijvingen en financiële afhandeling voor onze rekening. Daarbij is de subsidieregeling ook voor deze Leden voor Leden-activiteiten beschikbaar. 


Tenslotte geven we nog subsidie op leskaarten voor ruiters die lessen nemen bij de Amsterdamse Manege. 

Bij het inschrijven voor de Paardrijclub word je automatisch lid van de Personeelsvereniging ABN AMRO. 

Wat houdt het lidmaatschap in?

1. Je bent lid van de Paardrijclub ABN AMRO.
2. Je bent lid van de Personeelsvereniging ABN AMRO.
3. Je krijgt voorrang en toegang tot alle door de club en de PV georganiseerde/gesubsidieerde activiteiten in binnen- en buitenland.
4. Je hebt de mogelijkheid om gesubsidieerde* lessen te volgen bij onze "huismanege" de Amsterdamse manege. De Paardrijclub ABN AMRO koopt voor jou dan ieder kwartaal een leskaart bij de manege voor het volgen van wekelijkse lessen.

Uiteraard kun je voor eigen rekening meer manegelessen (of privé-lessen) nemen of deelnemen aan buitenritten.

* Subsidie op de lessen wordt alleen versterkt aan werkende leden; gezinsleden betalen het ABN AMRO manegetarief.

Het bestuur

Voorzitter – Nienke van Beurden
Secretaris - Noreen Steen-Rikmans
Penningmeester – Annemiek Vogels
Activiteitencommissie – Ellen Blomberg en Karen de Vries
Website - Marieke Hegeman

Laatst bijgewerkt op 11 april 2019