Welkom bij de ABN AMRO Paardrijclub

Als je van paardrijden houd en deze sport graag soms samen met je collega's wil beoefenen, zit je bij ons goed! Het doel van de club is ruiters van alle niveaus faciliteren in het leren en beoefenen van de paardrijsport. Dit doen we door het financieel laagdrempeliger maken van groepslessen op de Amsterdamse Manege voor ruiters in en rond Amsterdam. Daarnaast organiseren we het hele jaar door (buiten)ritten, evenementen en andere activiteiten door het hele land. We organiseren ook jaarlijks een razend populair ruiterweekend in de zomerperiode. Elk personeelslid van ABN AMRO en dochters is welkom, net als hun partners en inwonende kinderen boven de 18. 

Ieder lid kan deelnemen aan ritten en evenementen. We houden rekening met verschillende niveaus: voor ervaren ruiters lekker pittig en voor de minder ervaren ruiters wat rustiger. Houd er rekening mee dat galopervaring wel vaak nodig is.

Wat kost het?  

Het lidmaatschap van onze club kost E25 per jaar. In ruil hiervoor krijg je korting op activiteiten en wekelijkse rijlessen bij de Amsterdamse Manege in het Amsterdamse Bos (let op: voor de wekelijkse lessen moet je momenteel in dienst zijn bij ABN AMRO). 

Wat is onze thuisbasis?

De leden van Paardrijclub ABN AMRO volgen lessen bij de Amsterdamse Manege in Amstelveen. Deze manege ligt midden in het Amsterdamse bos. Een ieder rijdt op zijn eigen niveau en dus in een beginners, half-gevorderden- of gevorderden les. De manege is via internet te vinden onder http://www.deamsterdamsemanege.nl

 

 

Dit jaar

2024 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

Vorig jaar

2024 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
Grondwerk 7 april 2019
grondwerk4