Welkom op de website van PV ABN AMRO - PAARDRIJCLUB

Doel van de paardrijclub

Het doel van de Paardrijclub is om beginners tot gevorderden te faciliteren in het beoefenen en leren van de paardrijsport. Dit doen we door tegen gereduceerd tarief paardrijlessen aan te bieden en door het organiseren van evenementen, ruiterweekenden en andere leuke activiteiten.

Wie kunnen er lid worden?

Alle personeelsleden van ABN AMRO (inclusief de dochterondernemingen), hun partner en hun inwonende kinderen (min. 18 jaar).
Subsidie wordt alleen verstrekt aan actief werkende leden.
Bij het inschrijven voor onze club word je automatisch ook lid van Personeelsvereniging ABN AMRO omdat de Paardrijclub daar onderdeel van is (zie ook "wat houdt het lidmaatschap in").

Wat organiseren we?

Op onze website kun je foto’s en onze activiteitenkalender vinden (www.paardrijclubabnamro.nl), en je kan ons ook volgen op Connections.

Ieder lid kan deelnemen aan de georganiseerde ruiterevenementen. Voor elk niveau wordt wel iets georganiseerd: voor ervaren ruiters lekker pittig en voor de minder ervaren ruiters wat rustiger (veelal wel minimaal galopervaring nodig).

Wat houdt het lidmaatschap in?

1. Je bent lid van de Paardrijclub ABN AMRO.
2. Je bent lid van de Personeelsvereniging ABN AMRO.
3. Je krijgt voorrang en toegang tot alle door de club en de PV georganiseerde/gesubsidieerde activiteiten in binnen- en buitenland.
4. Je hebt de mogelijkheid om gesubsidieerde* lessen te volgen bij onze "huismanege" de Amsterdamse manege. De Paardrijclub ABN AMRO koopt voor jou dan ieder kwartaal een leskaart bij de manege voor het volgen van wekelijkse lessen. Prijsinformatie kun je opvragen bij ormanba.bulcjirdraap.[antispam].@gmail.com

Uiteraard kun je voor eigen rekening meer manegelessen (of privé-lessen) nemen of deelnemen aan buitenritten.

5. Bij aanmelding voor de lessen bij onze huismanege krijg je van ons een gevulde poetstas met het logo van de Paardrijclub (zolang de voorraad strekt)

Voor elk niveau worden activiteiten georganiseerd. Dat varieert van "doe-evenementen" waar je paardrijervaring (veelal wel minimaal galopervaring) voor nodig hebt, tot "kijk-evenementen" waar iedereen met interesse voor paarden kan inschrijven.

* Subsidie op de lessen wordt alleen versterkt aan werkende leden; gezinsleden betalen het ABN AMRO manegetarief.

Wat is onze thuisbasis?

De leden van Paardrijclub ABN AMRO volgen lessen bij de Amsterdamse Manege in Amstelveen. Deze manege ligt midden in het Amsterdamse bos. Een ieder rijdt op zijn eigen niveau en dus in een beginners, half-gevorderden- of gevorderden les. De manege is via internet te vinden onderwww.deamsterdamsemanege.nl.

Wil je meer weten of wil je lid worden?

Heb je nog vragen of wil je lid worden; meld je dan aan via bulcjirdraap.[antispam].@pvabnamro.nl.

Wil je niet meteen lid worden? Probeer dan de introductiecursus voor beginners of neem gewoon een aantal proeflessen en kijk of je het leuk vindt. Bel of mail ons gerust! 

Kijk ook eens op onze website (www.paardrijclubabnamro.nl). Hierop vind je ook enkele foto's en verslagen van de door ons georganiseerde activiteiten. Heb je daarna nog vragen of wil je lid worden meld je dan aan via ormanba.bulcjirdraap.[antispam].@gmail.com.