Zitles paardrijsimulator PRC Clubmiddag

zondag 2 februari 2020

 
Tijd
13:00 tot 17:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 9 december 2019 t/m zondag 26 januari 2020
Inschrijving te annuleren tot
maandag 27 januari 2020
Locatie
De Amsterdamse Manege
Aantal deelnemers
minimaal 1, maximaal 8
 

Beste leden, 

 

Via dit event kunnen jullie je opgeven voor een plekje voor de gratis zitles die we organiseren samen met onze PRC Clubmiddag op zondag 2 februari 2020 op de Amsterdamse Manege. Met behulp van een simulator en spiegels maakt trainster Carmen Schalk Janssen je bewust van je lichaamshouding en laat ze je voelen wat die balans betekent voor het paard. Kern is hoe je met je lichaam en zit beweging over kan brengen op het paard zonder het paard te belasten.

 

We kunnen deze zitles aan slechts 8 mensen aanbieden, daarom hebben we ervoor gekozen deze alleen voor leden beschikbaar te stellen. We delen in op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt, helaas is het niet mogelijk om een tijdstip te kiezen.


Afmelden voor de simulator kan kosteloos tot uiterlijk zondag 26 januari. Omdat we maar zo weinig plekken hebben, kunnen we mogelijk iemand anders blij maken met je plek als je verhinderd mocht zijn, dus meld je graag op tijd af! Doe je dit niet, dan brengen we 15 EUR in rekening ter vergoeding van de gemaakte kosten. 

 

Hopelijk tot ziens op 2 februari 2020.

Hartelijke groeten,

Bestuur Paardrijclub ABN AMRO

Nienke, Annemiek, Noreen, Marieke, Karen en Ellen.

 

zitles