Ruiterweekend (vr/za/zo) incl overnachting en volpension

vrijdag 27 september 2019

 
Tijd
start om 10:00 uur
Inschrijfperiode
vrijdag 19 april 2019 t/m zondag 1 september 2019
Inschrijving te annuleren tot
vrijdag 13 september 2019
Locatie
Manege De Boschhoeve, Soerendonk
Aantal deelnemers
minimaal 10, maximaal 16
 
Beste leden van de ABN AMRO Paardrijclub,
De lente is begonnen, de temperaturen lopen op en langzaam komen onze vakanties dichterbij. Voordat we met elkaar het lekkere Paasweekend ingaan, hierbij de uitnodiging waar jullie allemaal vast lang op hebben gewacht: de uitnodiging voor het jaarlijkse ABN AMRO Ruiterweekend.
Het Ruiterweekend vindt dit jaar plaats op Manege de Boschhoeve in Soerendonk (net als vorig jaar). Dit ligt in Noord-Brabant, vlakbij de grens met België. We hebben een heerlijk weekend voor de boeg, van vrijdagmiddag 27 september tot en met zondagmiddag 29 september 2019. Hieronder nemen we het programma met je door.
Programma
Vrijdag 27 september
Aankomst mogelijk vanaf 16:00 uur, ontvangst met koffie/thee én wat lekkers!
Je dient uiterlijk om 17:30 uur aanwezig te zijn, vanwege de intake en het poetsen van de paarden
Kennismakingsrit (1 uur) van 18:30-19:30 uur (voor het diner) buiten of eventueel binnen
Heerlijk diner (vis of vlees naar keuze), inclusief nagerecht
Borrelen en later op de avond zingen bij het kampvuur
Zaterdag 28 september
Uitgebreid ontbijt
Dagtocht op de paarden (5 uur), inclusief lunch midden op de heide!
Borrel + hapjes
Heerlijke BBQ in de avond
Eventueel nog een avondactiviteit als we daar zin in hebben
Zondag 29 september
Uitgebreid ontbijt
Buitenrit van 2 uur (bij mooi weer zelfs een combinatie met zwemmen met de paarden)
Pannenkoekenlunch (hier sluiten we dit weekend gezellig mee af)
Eindtijd ligt rond de 14:30 uur-15:00 uur
Rij-ervaring
Doordat het ruiterweekend in het teken staat van het paardrijden en hier een 5-uurs rit bijhoort, moet je rijervaring goed zijn. Dit betekent dat je het paard onder controle kunt houden en je alle gangen goed beheerst. Neem voor de rest voldoende rijkleding mee, je cap en hoe gek het ook klinkt, zeker je zwemspullen én oude schoenen. Voor het geval we met de paarden gaan zwemmen.
Overnachting
Op de manege zijn overnachtingsmogelijkheden. We slapen met elkaar in een vakantiewoning (2 personen op één kamer, dat is minimaal, maar wel in achtneming gelijke sekse bij elkaar), waardoor je met vier PRC leden in één woning kunt vertoeven. Ook zijn er studio's waar je met 2 personen kunt overnachten. Heb je echter een voorkeur om met iemand op één kamer te slapen, dan kun je dit bij je aanmelding aangeven. We houden hier rekening mee, maar kunnen je geen garantie beloven.
We hebben vanuit de manege plek voor 14 slapers. Als je echter wel mee wilt op weekend, maar je zit niet bij de eerste 14 aanmeldingen (mogelijk uit te breiden naar 16 plekken) (en leden voor introducés), dan kun je overwegen om op eigen kosten te kijken naar overnachtings mogelijkheden in de buurt. Wij bespreken dan met de manege of het mogelijk is je een korting aan te bieden. Wederom geen garantie.
Paarden
Manege de Boschhoeve heeft de beschikking over Friese paarden. Zo kunnen we ervoor kiezen om met z'n allen op Friese paarden te gaan rijden, maar dit hoeft niet. Je mag zeker kiezen voor wat voor soort paard je wilt berijden; wat gewoon super past bij je karakter (wat braver of juist lekker vlot). Het gebied is werkelijk waar prachtig. Kijk even op de site om voor jezelf een indruk te vormen: Manege Boschhoeve in Soerendonk.
Aantal aanmeldingen
Het weekend gaat door bij minimaal 5 en maximaal 14 deelnemers. Als er meerdere aanmeldingen komen, dan splitsen we de groep om te rijden. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van de voorzieningen van de manege de Boschhoeve. Leden hebben bij aanmelding voorrang op eventuele introducés.
Kosten
Dit super gave weekend kost voor onze leden slechts €200. Hier zitten alle kosten bij inbegrepen, inclusief de te nuttigen consumpties in de avonden. Voor introducés kost dit weekend €247. Leden krijgen ook hier een mooie korting aangeboden van 20%, die verwerkt zit in de persoonlijke bijdrage van €200.
Wenst je partner of een andere vriend/kennis/familielid mee te komen, maar diegene wil niet gebruik maken van de paarden, laat dit ons dan ook even weten. Dan kunnen we bekijken wat we met de prijs kunnen doen!
Meld je dus snel aan!
We kijken er naar uit om met jullie dit mooie Ruiterweekend mogelijk te gaan maken! Via een reply op deze mail kun je aangeven of jij hierbij aanwezig bent. Doe dit zo snel als mogelijk, uiterlijk 1 juni 2019. Graag ook aangeven wat je rij-niveau/ervaring is (en die van je introducé mocht je die meenemen). Als je je hebt aangemeld, ontvang je van ons een bevestiging van je aanmelding. Op uiterlijk 1 augustus willen we iedereen definitief bevestigen, inclusief de introducés, of zij mee kunnen met dit super gave en fantastische ruiterweekend.
Annulering
Uiterlijk twee weken van tevoren kun je je aanmelding annuleren. Indien binnen twee weken tot het ruiterweekend je annulering binnenkomt, dan zijn wij genoodzaakt om de volledige bijdrage tot het ruiterweekend te incasseren.
Hieronder nog even de spelregels ten opzichte van onze leden én introducés duidelijk vermeld.
Aanmeldingen worden toegekend op volgorde van binnenkomst tot dat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Leden hebben daarbij voorrang op introducés tot de uiterste inschrijfdatum. Na deze datum worden evt. resterende plekken ingevuld door reeds aangemelde introducés en geldt daarnaast dat evt. overige resterende plekken op basis van volgorde van binnenkomst worden toegekend aan zowel leden als introducés. Daardoor kan het voorkomen dat introducés na de uiterste inschrijfdatum een plek krijgen en er voor leden die zich laat aanmelden geen plek meer is.
Graag onderstaande invullen en replyen naar de Paardrijclub!
Voor en achternaam 
Naam introducé met wel/niet rijden 
Heb je dieetwensen 
Heb je drankwensen 
Met wie wil je op de kamer 
Ik slaap buiten in B&B (zelf regelen) Hartelijke groeten namens de ABN AMRO Paardrijclub,
Activiteitencommissie
Ellen, Karen & Niek Hering (leden-voor-leden organisatiecomité 2019)
Voor meer informatie, kijk op:www.paardrijclubabnamro.nl. Zie hier ook alle foto's van de activiteiten 2018 en laat je enthousiasmeren om mee te rijden!